.
.

Glazenwasser

Bent u op zoek naar vakkundige glazenwasser? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met vakmensen en zullen uw ramen schoon en streeploos achterlaten. U kunt onze hulp inschakelen bij het volledige proces van uw woning of gebouw. Dit houdt in dat wij onze diensten aanbieden voor zowel particulieren als bedrijven. Iedere keer dat de glazenwasser bij u langskomt ontvangt u ongeveer één week van te voren een e-mail met daarin datum, werkzaamheden, info en bedrag. VTO staat voor kwaliteit, communicatie, vriendelijk en betrouwbaar. 

Glazenwassersbedrijf 

Naast het wassen van uw ramen ontfermen wij ons ook over uw deuren, gevels en kozijnen aan zowel de binnen- als de buitenkant. Voor iedere taak maken wij van tevoren een heldere afspraak en kunnen u op deze manier ook maatwerk aanbieden. Schone ramen in uw woning of bedrijfspand geven een representatieve uitstraling en laten meer licht naar binnen. Dit heeft een positief effect op de leef en werkomgeving. Bij het reinigen van de ramen maken wij gebruik van twee soorten methodes:

Glazenwasser met osmose water 

Wij wassen de ramen van uw woning met osmose water, een borstel en tucker stokken. Wij laten de ramen nat achter. Op deze manier drogen ze streeploos op. Het osmose water is gedemineraliseerd water. In dit osmose water zitten geen mineralen meer, daarom kan het water zelf geen vlekken achter laten. 


Glazenwasser traditioneel

 Bent u op zoek naar vakkundige traditionele glazenwasser? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met vakmensen en zullen uw ramen schoon en streeploos achterlaten. Bij de traditionele methode worden de ramen droog achtergelaten. Wij werken met een doek, trekker, emmer, water en zeep. Bij deze methode kunnen we ook verfresten van uw ramen verwijderen. U kunt onze hulp inschakelen bij het volledige proces van uw woning of gebouw. Professionele glasbewassing

Wij verzorgen glasbewassing voor elk soort glas in uw woning. Zo kunnen wij de ramen van uw dakkapel, de serre, overkapping en koepels op platte daken reinigen. Op deze manier ziet uw woning er na de glasbewassing weer helemaal schoon en fris uit. Daarnaast is het regelmatig laten wassen van uw glazen ook goed voor de levensduur van de glazen. U kan eenvoudig een afspraak met ons maken en wij komen bij u langs om uw ramen te wassen. U kan bij VTO zelf een frequentie bepalen in weken dat u wil dat VTO langskomt voor het glazenwassen. Iedere keer dat de glazenwasser bij u langskomt, ontvangt u ongeveer een week van te voren een e-mail met daarin de data, werkzaamheden, info en bedrag waar VTO voor langskomt. Wanneer VTO bij u is geweest ontvangt u de factuur binnen twee werkdagen per e-mail. In deze mail zit een I-deal link om te betalen. Onze glazenwasser zijn bezig met hun werk en drinken weinig koffie. Vriendelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden. 

Kijk verder naar hoe VTO u specifiek kan helpen bij uw gebouw:

Bedrijven - VVE - Rijtjeswoning - Twee onder eenkapwoning - Vrijstaande woning - Vrijstaand groot

Glazenwassen - Boeidelen - Dakkapellen - Zonnepanelen - Dakgoten leeghalen - Gevelreiniging - Binnen schoonmaak - Schilderen


Waarmee kan VTO u helpen?

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn