.
.

Schoonmaak

Laat uw pand, woning of bedrijf volledig vuil vrij maken door professionele schoonmakers Voor onze kantoren, bedrijven en scholen, zijn wij een betrouwbare facilitaire partner. Daarom verzorgt schoonmaakbedrijf VTO al geruime tijd voor hun het volledige schoonmaak beheer in omgeving Overijssel. Het dagelijks kantoren schoonmaken, scholen schoonmaken, behoort dus tot onze schoonmaakspecialisaties. Maar ook Bouw- en opleveringsschoonmaak, bouwopruimers, VvE's, Glasbewassing, en het schoonhouden van computers en beeldschermen, horeca schoonmaak, zijn zo enkele algemene- en gespecialiseerde schoonmaakdiensten die wij voor onze zakelijke klanten verzorgen. Of dat nu dagelijks en / of periodiek is, wij doen dat naar behoefte van al onze klanten als schoonmaakbedrijf in Amsterdam.

Werkplezier en een schone professionele uitstraling van een bedrijf zijn belangrijke succesfactoren voor elke onderneming. Goed facilitair schoonmaak beheer van schoonmaakbedrijf VTO draagt daarom bij aan dat werkplezier en de professionele uitstraling van uw bedrijf. Schoonmaakbedrijf VTO onderhoudt dat effectief en efficiënt voor haar klanten, en draagt zorg voor dat facilitaire beheer.

Leef en werkruimten schoonmaak

De leef en werkruimten schoonmaken is een wekelijks taak. Afhankelijk van de bezetting van mensen en grote van het gebouw wordt het schoonmaak ingepland. Bij een grote bezetting komt de schoonmaker vaker langs en bij een lage bezetting van ruimten komt de schoonmaker minder vaak langs. Bij het schoonmaken van de leef en werkruimten wordt het meubilair structureel stofgezuigd en afgenomen met een doek. De vloeren worden gedweild of met een scrob-zuigmachine schoongemaakt.  


Sanitair schoonmaken

De reiniging van sanitaire ruimtes is noodzakelijk. Of het nu bij u thuis is of in een kantoorpand, verzorgingshuis, scholen of ziekenhuizen; wij verzorgen het voor u. U kunt rekenen op een schoon en hygiënisch eindresultaat. Wij maken de ruimtes brandschoon en verwijderen niet alleen oppervlakkig vuil maar dringen diep door tot de kern van het vuil. Hierdoor blijft de ruimte fris.

Keuken schoonmaak

Wanneer wij een keukenreiniging uitvoeren kunt u verwachten dat uw keuken na de schoonmaakwerkzaamheden weer brandschoon is. Dit noemen wij ook wel een dieptereiniging. Uw keuken wordt ontdaan van vet, stof, kalk en vuil. Onze medewerkers demonteren de onderdelen die gereinigd dienen te worden. Na de schoonmaak is de kans op brandgevaar verkleind en zijn voedselonveilige problemen verdwenen. Deze dieptereiniging is vooral raadzaam voor de horeca, maar ook bij u thuis kunnen wij de dieptereiniging uitvoeren.


Kijk verder naar hoe VTO u specifiek kan helpen bij uw gebouw:

Bedrijven - VVE - Rijtjeswoning - Twee onder eenkapwoning - Vrijstaande woning - Vrijstaand groot

Glazenwassen - Boeidelen - Dakkapellen - Zonnepanelen - Dakgoten leeghalen - Gevelreiniging - Binnen schoonmaak - Schilderen

Waarmee kan VTO u helpen?


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn